Senaste inläggen

Av Henrik Zetterlund - 13 december 2011 22:31

Dagens jullåt får bli en Svensk version av Hallelulja med EMD,ganska så nice låt med bra röster.ANNONS
Av Henrik Zetterlund - 13 december 2011 13:17

Idag är första gången efter min operation jag mår lite dåligt,känner mig lite matt o allmänt sliten, funderar på om jag kan ha druckit lite för lite vatten.Har ökat drycken nu o hoppas det släpper,lite svårt att veta hur mycket jag behöver iom att man tappat lite när man fysar.


Har även insett att jag kommer avstå ärtsoppa ett tag till för min mage är inte vad den borde vara efter gårdagen,så det blir inget mer av det.Dock positivt att man lär sig vad man bör avstå


Nej nu blir det  mer vatten:


 ANNONS
Av Henrik Zetterlund - 12 december 2011 22:34

Ville bara avsluta dagen med en jullåt o det får bli underbara röster med Sissel o TommyAv Henrik Zetterlund - 12 december 2011 17:38

Jaha då var det måndag igen o dags att väga sig o dagen resultat blev    Dvs 2,2 kg ner på vågen,Såååååå jäkla skönt,tyckte det kändes ett tag som det bromsat,har ju förberett mig på att de kommande veckorna kommer det stå mindre siffror o blev därför glatt överraskad,Så detta ger inspiration att kämpa på ännu mer. Ha en bra kväll alla GBP-vänner där ute

Av Henrik Zetterlund - 12 december 2011 09:05

Sitter här nu nyduschad o äter frukost efter ett gympass på gåbandet,lite seg i benen men lycklig i själen.

Som jag skrev igår så tänkte jag öka träningsdosen men dock inte så drastiskt att kroppen inte följer med.För hur det en är så ÄR man ju överviktig o jag tänker inte utsätta mig för fara,ska dock försöka känna på denna vecka.


Dagens morgonpass då, Jo det blev 40 min gång på bandet med följande resultat


 


Dvs 4 kilometer på 40 min med 541,9 kaloriers förbränning O det betyder för mig HELNÖJD


Belöningen för detta blir ett besök på solariet o ett pass i eftermiddag men då enbart 30 min


Ha en underbar dag där ute alla kämpande GBP-opererade.

Av Henrik Zetterlund - 11 december 2011 21:50

Ja då var tredje advent över o nu väntar ny vecka,Jag har två veckor kvar på min sjukskrivning o denna vecka ska jag testa ut kost jag klarar av.Kommer min första "dumpning" denna vecka tro?. Den vecka som varit har jag ju börjat prova "mat" o det har gått hyffsat,har dock märkt att jag får dippar under dagen trotts att jag äter jäkligt regelbundet.


Blir så otroligt trött under senare delen av eftermiddagen,när jag pratar med folk säger de bara att det är ju inte konstigt det har ju bara gått två veckor o ja visst så kan det ju vara men får se hur kommande vecka känns.


 


Tänkte även köra på dubbelpass under kommande vecka dvs 45 min gåbandet tidig morgon(07) o sen ett pass på eftermiddagen(ca 14), känner att jag kommer fixa det,målet är att göra det mån,tis,tor,fre. de andra dagarna är jag helnöjd om jag fixar ett pass om dagen. Är motiverad o känner att den veckan som varit har det känts bra o jag vill öka dosen de kommande två veckor före jul för o se hur kroppen svarar. För som sagt jag tänker ju inte idiotköra om kroppen inte svarar,vill dock testa.


Annars tror jag att det kommer bli en bra vecka,har det på känn. Ta hand om er där ute,o Kämpa på !!!!!

Av Henrik Zetterlund - 11 december 2011 08:44

  Nu är det snart jul o idag tänder vi tredje ljuset......
Dagens Jullåt o kanske den bästa Svenska versionen av Julens bästa låt dvs Fairytail of New York. Håll tillgodo
Av Henrik Zetterlund - 10 december 2011 21:33

Idag har varit en ganska lugn helgdag med en del planerande o ett mycket bra träningspass,ja kanske det bästa träningspasset på åratal. Men började dagen med en Frukost bestående av 2 hårda med kalkon samt lite mjölk.

Drog iväg o solade lite,o ja jag vet att det inte är att rekommendera kanske men tycker det är så otroligt skönt med den värmen o jag mår bra av solarie i rätt mängd.


Efter det tog jag bilen in till Örebro där jag satt i möte o planerade Steg1 utb för nya fotbollsdomare som jag ska ha under nästa år.Till lunchen fick det bli en portion Lasagne i dag igen(jag har inte svårt att äta samma sak två dagar irad jag inte)


Sedan iväg till det stora köpcentrat o införskaffa parfym. Har nu efter operationen börjat unna mig parfym iom att jag inte kan/vill köpa nya kläder än o jag tycker att om jag äter rätt o motionerar rätt vill jag unna/belöna mig själv med något,så idag blev det följande:


   


Så nöjd,visserligen kostade de 1100 kronor totalt men jag äter som en myra jobbar som en häst o skiter som en elefant hahaha nästan. Så jag vill unna mig detta.


Så till kvällen blev jag så rastlös,o iom att jag har gymmet 50 meter från lägenheten så tog jag ett pass på 50 minuter på löpbandet i riktigt bra tempo,trött så jag nästan stupa men lycklig stapplade jag hem o ner i ett bad ,helt underbart,så avslutade jag kvällen med fil o mixad banan.Helt nöjd med dagen. Kämpa på alla vänner där ute o ha en bra tredje advent!!!

Presentation

Viktnedgång Visuell

Viktnedgång

Flyt började 29 okt

-10 datum 7 nov 2011

-16 vid opdagen 21 nov

-20 datum 28 nov 2011

-30 datum 28 jan 2012

-40 datum ---------

-50 datum ----------

-57 datum MÅL---------

-62 datum DRÖMM MÅL-----

Senaste inläggen

Tid sedan GBP operationen

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se