Senaste inläggen

Av Henrik Zetterlund - 2 februari 2012 10:18

Skönt snart helg,o denna dag var det svinkallt när jag satte mig i bilen,närmare 13 grader kallt...burrrrrr


Kommande helger drar Fotbollsutbildningarna igång för Domarna på riktigt o jag hoppas jag är förbered,har suttit varje kväll o kört igenom matrialet o på lördag smäller det,ska bli hur kul som helst att träffa alla förväntansfulla domare igen. Scandic Väst är platsen o det känns bra iom att vi alltid är där när det gäller o hålla utbildningar,så de kommande helgerna kommer det bli mitt"HEM".


Ikväll får det bli införskaffning av långkalsonger för jäklar vad jag fryser,märks att underhudsfettlagret minskat,har aldrrig frusit tidigare men jäklar att jag gör det nu.


Ha en bra dag...Kram.....  

ANNONS
Av Henrik Zetterlund - 30 januari 2012 10:55

Ja nu var det en ny vecka o nya möjligheter. Vill inte ha föregående vecka ogjord men gud va kämpig den var.

Tror Hjärnspökena tog mig lite grann förra veckan,för i torsdags fick jag ett ganska stort bakslag då jag kände mig helt slut som artist. Jag hade ingen ork kvar i kroppen, vet inte om jag hade mer "kräm" i knoppen heller. Jag bara sov nästan 16 timmar o kände mig helt kaputt.


VAD VAR DET SOM HÄNDER????


det var den enda frågan som surrade i huvudet


Mitt amatörpsykologiska svar är att jag ser två faktorer


1. Hade varit förkyld veckan före

2. Hade kört slut på kroppens bränsle


Jag har sedan jag kom tillbaks till jobbet,haft hur mycket som helst att göra både privat o jobbrelaterat samt att man utöver det "vill" träna o äta rätt. Kanske glömde bort mitt Nyårslöfte lite grann att det här skulle bli mitt EGOÅR. Jag kan däremot helt skriva av "Viktnoja" för ärligt så om jag sköter mig som jag ska så kommer vikten följa med så där är det ingen Panik för det får ta den tid det tar att nå mitt slutmål.


Det jag dock lärt mig av föregående vecka eller veckor är att jag ibland måste BROMSA för jag har en tendens att bara GASA på o bör lära mig att kombinera detta för att jag skall må bra(dock inte så jäkla lätt).


Nu är det en ny vecka o jag ser inte tillbaka i backspegeln utan tar lärdom av det som hänt o laddar o peppar upp mig för en EGOvecka. Så ta hand om er där ute o var lite EGO för det är ni värda. Ha den bästa vecka ni kan o KRAM...

 ANNONS
Av Henrik Zetterlund - 26 januari 2012 07:32

Gud va trött jag är,känner att jag behöver helg snart. Ser ut som bomben har slagit ner hemma,hur mycket som helst på jobbet,massa att planera inför kurser....mm. Ja just nu är det mycket. Måste sätta mig ner o planera bättre för mitt i allt så måste man ju andas.


Märker just nu att trots att man mår mycket bättre så känns det som att jag måste jobba med "knoppen" För det är en omställning att vara nästan 30 kilo lättare rent psykiskt. Mår inte dåligt av det men känner att jag måste ta ett brejk i vissa saker o bara vara MIG själv. Känner ni igen er? Skriv gärna.. Ha en bra dag...Kram

Av Henrik Zetterlund - 24 januari 2012 08:04

Tjenare! Sitter på hotellrummet ute i Upplands Väsby o ska snart ha andra dagens kurs,Kanonhotell men gårdagskvällens mat var en besvikelse eller rättare sagt huvudrätten,någon kall åsna eller liknande kött,skippade efterrätten o gick ut o gick 45 minuter istället medans övriga satt o drack öl,jag har inte provat alkohol sedan op o tänker vänta ett tag till. Har fått ganska mycket kommentarer att jag varit duktig o att det synns,vilket ger en boost att fortsätta o en kick för självförtroendet. Ytterligare en kick blev det igår då efter en dålig vecka med träning dvs enbart 120 minuter pga förkylning vågen visade -1,2 vilket känndes fantastiskt med tanke på allt.


Nej ni kamrater nu dags för arbete dag2 Sköt om er KRAM......

Av Henrik Zetterlund - 22 januari 2012 10:24

Jäkla skitförkylning,har inte kunnat/velat träna som jag ska denna vecka pga förkylning. 2 pass har det blivit o hoppas på ett lättare kvällspass ikväll. Första veckan jag inte kommer upp i mitt uppsatta mål,lite besviken men som jag skrivit tidigare viktigare att känna av kroppen.


Kommande vecka inleds med två dagar REF-möte i Stockholm med hotellvistelse o träningskläderna ska med för 2 pass ska hinnas med,jag är ju som sagt ordförande i Fackklubben o vi ska ha möten med ledningen o olika diskussioner i dagarna två.


Har varit lite slapp att uppdatera men igår var jag på Dop i Motala där min kusins barn döptes,o sen iväg o käka lite med min far o satt o kollade flyg "hem" till Fillipinerna,har hittat några olika alternativ men det är så pass tidigt så de flesta flygbolag har inte släppt sina resor än. Ska bli otroligt skönt att sticka iväg minst 7 veckor nästa jul o nyår igen.


Nej nu ska jag byta om o iväg in till Örebro o ha ett möte där vi ska göra klart de domarkurser som kommer under nästa månad,ha en bra Söndag så hörs vi.....KRAM.......


   

Av Henrik Zetterlund - 18 januari 2012 11:10

Har faktist skippat morgonträningen denna dag,för känner att kroppen behöver vila en extradag. Som jag skrivit tidigare så tycker jag ju det är viktigast att känna av kroppen o jag har ju kört stenhårt de tre sista veckorna o nu känner jag att jag behöver återhämtning,därför tar jag en "day off" men imorgon är det dags igen. Tänkte dock ta en bio ikväll trots att jag satt den som belöning.För någonstans vet jag innerst inne att jag har kämpat på duktigt.


En liten undran bara: Ska det bli vinter någongång,inte för att jag gillar det men man undrar ju för vi är ju framme i slutet av Januari o ju längre det går ju kortare tid borde vintern bli. Är ni som jag Sommarmänniska eller Vintermänniska? Saknar sommaren så otroligt mycket,brukar ju i Dec-Jan vara nere på Filippinerna o iom att jag opererades iår så blev det ju inte,längtar tills nästa år redan,trots att jag vet att det kommer en Svensk sommar.


Nu åter till jobbet,ha en bra dag KRAM.....

Av Henrik Zetterlund - 17 januari 2012 11:19

Gillar inte Tisdagar,tycker man alltid är trött då. Blev en timme på bandet trots allt,kännde nästan som jag ville ge upp när det gått 35 minuter för motivationen försvann men så kom tävlingsinstinkten igång o sista 25 var inga problem,dock lite stel just nu men får mjuka upp lite på jobbet.


Ikväll skall jag hålla en kurs,den sista Futsalkursen för iår,för om 2 veckor börjar utesäsongen i fotboll då jag skall börja utbilda våra fotbollsdomare i regelkunskap o stil o profill mm.Kommer bli häktiska veckor men tänker inte gnälla för Jag får betalt för min HOBBY o det är ju så att i vanliga fall kostar ju hobbies. Hoppas bara att man tagit fram tillräckligt med matrial så kurserna blir bra men det vet man ju inte förrens efteråt.


Nej ni go vänner nu åter tillbaks till arbetet, Ha en bra dag KRAM......

Av Henrik Zetterlund - 16 januari 2012 21:53

Ja hu vad dagarna går fort,redan måndag avklarad. Helgen bara sprang iväg o idag var det vägning o jag tappade


  1 kilo sedan förra veckan,inte dåligt med tanke på att jag "slarvat" lite med kosten ihelgen,men nu är jag åter på banan o körde första passet i morse. Fortsätter i samma spår o kör en timme på löpbandet. Förra veckan fick jag ju ihop 300 minuter dvs 5 timmar.Jäkligt nöjd med detta,nu är det bara att hänga i den goda trenden.


Annars har det inte hänt mycket i livet,ska ha en kurs imorgon kväll o undervisa i Futsal eller rättare sagt regler inom futsal. Har sagt till mig själv att om jag är duktig o kämpar på Tis-Ons morgon så blir det bya Hamilton-filmen på Onsdagkväll så nu blir det kämpa på 2 pass till. Ha en underbar natt o kämpa på där ute vänner.Kram 

Presentation

Viktnedgång Visuell

Viktnedgång

Flyt började 29 okt

-10 datum 7 nov 2011

-16 vid opdagen 21 nov

-20 datum 28 nov 2011

-30 datum 28 jan 2012

-40 datum ---------

-50 datum ----------

-57 datum MÅL---------

-62 datum DRÖMM MÅL-----

Senaste inläggen

Tid sedan GBP operationen

Besöksstatistik

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Arkiv

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se